OVER SENSOBIN

wij verkopen

SensoBin is een B2B groothandel in afvalbakken van verschillende merken. Wij richten ons op het aanbieden van afvalscheidingsunits en circulaire afvalbakken.

Wij hebben het doel om het scheiden van afval toegankelijker te maken en daarmee het scheiden van afval te stimuleren. Daarvoor biedt SensoBin een scale van afvalbakken aan voor scherpe prijzen. Daarnaast willen wij de circulaire economie stimuleren met de verkoop van circulaire afvalbakken, zoals de Triomf afvalbak of onze eigen SensoBin afvalbakken.

wij adviseren

Het kiezen van de juiste afvalbak voor uw omgeving en gebruik kan soms lastig zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bent u van plan om een grote ruimte of meerdere ruimtes te voorzien van afvalbakken, maar komt u er niet uit? SensoBin kan bij u op locatie komen om te kijken hoe wij de beste indeling kunnen maken met de geschikte afvalbakken.

wij innoveren

Circulaire economie

SensoBin is continu opzoek naar manieren om het scheiden van afval te verbeteren en de circulaire economie te stimuleren.

Interactie & circulaire afvalbakken

Eerder hebben wij een prototype interactieve afvalbak ontwikkeld ter bevordering van het scheiden van afval. Daarnaast hebben wij een béta versie afvalbak ontwikkeld die gemaakt is van gerecyclede materialen. Deze afvalbak laat in de deksel zien welke afvalstroom in de afvalbak thuis hoort. Je ziet bijvoorbeeld in de papierdeksel echte papiersnippers zitten.

Datapakketen

SensoBin is bezig met de ontwikkeling van een datapakket, zodat ook de schoonmaakdienst mogelijk in de toekomst kan worden voorzien van realtime informatie van de afvalbakken om zo doende efficiënter te werk te kunnen gaan en de ruimtes schoon te houden.

wij stimuleren

“Afval bestaat niet, want afval is grondstof.”

Afval wordt door veel mensen gezien als onbruikbaar. Daarnaast vind de mens afval in het algemeen smerig.

SensoBin wil ervoor zorgen dat mensen meer bewust worden van de waarde van afval, want afval is geen afval. Meestal kan meer dan 80% van het afval worden gerecycled. Dit percentage kan hoger worden als wij de juiste materialen gebruiken voor onze producten.

SensoBin heeft daarom een prototype van een interactieve afvalbak ontwikkeld, om zo de gebruikers bewust te maken van de waarde van afval. De interactie zorgt voor de fun factor.